Adobe Acrobat Pro DC 2023 Lifetime

 69,95

Uitverkocht

Adobe Acrobat Professional DC: Het grote Acrobat pakket

Adobe Acrobat Professional DC is de allerbeste Adobe Acrobat ooit! Het betreft de nieuwste uitvoering van het meest complete pakket van Adobe Acrobat. Dit superslimme pdf-pakket is een absolute must voor ieder kantoor en voor thuisgebruikers die veel met Pdf-bestanden werken. Met dit pakket converteer je ieder bestand op je PC of Mac naar een Pdf-bestand.

Adobe Acrobat Professional DC is geschikt voor 1 gebruiker. Deze gebruiker mag het product op 1 computers tegelijk installeren. Daarnaast is het nieuwe Adobe Acrobat Pro een multi-language versie wat betekent dat deze naast Nederlands en Engels in nog meer talen beschikbaar is!

De unieke functies van Adobe Acrobat Professional DC 1 Gebruiker en is onbeperkt geldig.

 

Door Pdf-bestanden te beveiligen heb je de zekerheid dat niemand ze kan aanpassen. Gebruik dit bijvoorbeeld voor Offertes en Facturen.

  • Bewerken: teksten en -afbeeldingen in een PDF bewerken. Corrigeer heel gemakkelijk typefouten en wijzig afbeeldingen direct in het Pdf-bestand.
  • Omzetten / Converteren: Pdf-bestanden terugzetten naar Word-, Excel- of PowerPoint-bestanden. Originele bestand kwijt waarvan je de Pdf gemaakt hebt? Dan zet Adobe Acrobat Pro in een handomdraai (3 muisklikken) het Pdf-bestand weer om naar een Word-, Excel- of PowerPoint-bestand.
  • Ondertekenen, invullen en optimaliseren: Met de slimme functies van Adobe Acrobat Pro maak je heel eenvoudig invulformulieren in een Pdf-bestand.
  • LET OP: Zonder Adobe cloud opslag, Zonder updates.

Adobe Acrobat Professional DC Multi-Language 1 Gebruiker verloopt niet, Windows/Mac: Converteer ieder bestand naar een Pdf-bestand!

Adobe Acrobat Professional DC is het meest uitgebreide programma om met Pdf-bestanden te werken. Open pdf-files, bewerk, beveilig en archiveer pdf-bestanden met alle tools die Adobe Acrobat PRO voor Windows en Mac te bieden heeft.

Het mooie van PDF is dat het schaalbaar is, PDF is supersnel en werkt op ieder apparaat (incl. smartphones en tablets)! Adobe Acrobat Professional DC is geavanceerd en professioneel en is heel makkelijk te gebruiken voor bijvoorbeeld het opstellen en delen van al je (bedrijfs-)documenten.

(NIEUW) Scan visitekaartjes

Met deze nieuwe gratis Adobe app is het mogelijk om Engelstalige visitekaartjes te scannen. De Adobe Scan-app creëert op basis van die gegevens dan automatisch jouw contactpersonen.

Converteer beter op Mac

Nu snel en eenvoudig bestanden in een PDF omzetten met behulp van het makkelijke Acrobat-lint in Word voor Mac.

Scan overal naar PDF

Met de nieuwe Adobe Scan app voor jouw mobiel kun je nu elk document vastleggen en omzetten naar een veelzijdige PDF van de beste en hoogste kwaliteit. Leg nu al jouw bonnetjes, visitekaartjes, documenten en aantekeningen vast met deze gemakkelijke app!

Overal je PDF-tools mee naartoe nemen

Met de mobiele app van Acrobat Reader kun je nu overal aan jouw documenten werken. Deze mobiele app is uitgerust met alle benodigde tools voor het converteren, bewerken en ondertekenen van je PDF’s op je mobiele apparaat.

PDF-bestanden maken en bewerken

Met Adobe Acrobat Pro maak je eenvoudig een pdf-bestand vanaf bijvoorbeeld Word, Excel of een ander bestand. Ook is het mogelijk om meerdere pdf-bestanden samen te voegen tot 1 pdf. Adobe Acrobat Pro geeft je alle tools om een Pdf-bestand te bewerken.

Het originele bestand is niet nodig, de pdf kan direct aangepast worden. Het mooiste hiervan is dat de opmaak behouden blijft! Een typefoutje in de pdf is hiermee in no-time hersteld!

Ontdek de verschillen

Verschillende Pdf-bestanden, maar je weet niet meer wat de nieuwste of meest-accurate versie is? Geen probleem. Beide bestanden kun je koppelen in Adobe Acrobat en de verschillen worden inzichtelijk gemaakt. Zo ben je in no-time up-to-date wanneer Adobe Acrobat jou helpt om de verschillen tussen 2 Pdf-bestanden te ontdekken.

Scan & OCR

Geavanceerde mogelijkheden zijn ingebouwd om bestanden te scannen en OCR-tekstherkenning toe te passen. Iedere scan of foto kan hiermee worden omgezet in een leesbaar en bewerkbaar tekstbestand. Een bestand uit de scanner zet u hiermee eenvoudig om in een Word- of Excel-bestand of u bewerkt de data direct in pdf met Adobe Acrobat Pro zelf.

0/5 (0 Reviews)
Kies een versie:

Windows, Mac