Adobe Premiere Pro 2023 – Lifetime Activation

 59,95

Adobe Premiere Pro 2023 – Lifetime Activation

 59,95

Dit artikel: Adobe Premiere Pro 2023 – Lifetime Activation
 59,95
 59,95
1 × Adobe InDesign 2023 Levenslang
Kies versie
1 × CorelDRAW Graphics Suite 2022 Lifetime
Kies een versie
1 × Adobe illustrator 2023 – Levenslange activering

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

 49,95

Slimme hulpmiddelen. Beter vertellen.

Adobe Premiere Pro 2023 is de toonaangevende videobewerkingssoftware voor film, tv en internet. Creatieve tools, integratie met andere apps en services en de kracht van Adobe Sensei helpen je beeldmateriaal om te zetten in gepolijste films en video’s. Met Premiere Rush kun je vanaf elk apparaat nieuwe projecten maken en bewerken.

Eenmaal bewerken. Overal delen.

Laat je video’s eruitzien alsof ze speciaal zijn gemaakt voor elk socialmediakanaal. Zijn specialiteit is het aanpassen van clips met slechts een paar klikken.

Blijf in je creatieve flow.

Geautomatiseerde tools aangedreven door Adobe Sensei besparen tijd, zodat jij je kunt concentreren op je verhaal, en met geïntegreerde workflows kun je je werk oppoetsen zonder je tijdlijn te verlaten.

Elke camera. Elk formaat. Elk platform.

Bewerk beeldmateriaal in elk formaat, van 8K tot virtual reality. Native bestandsondersteuning, lichtgewicht proxy-workflows en snellere ProRes HDR laten u werken zoals u wilt met uw media, zelfs op mobiele werkstations.

Breid uw bewerkingsplatform uit, waar u ook bent.

Adobe Premiere Pro 2023 wordt geleverd met Premiere Rush, een nieuwe alles-in-één-app die op alle apparaten werkt. Film en bewerk op je telefoon en deel ze vervolgens op social media vanaf je apparaat of desktop. Of open Rush-bestanden in Premiere Pro om nog verder te gaan.

Met de ontwerptools in Premiere Pro, gecombineerd met de zoek- en bewerkingsmogelijkheden van het deelvenster Tekst, kun je ongelooflijke, aangepaste titels en afbeeldingen maken voor elk videoproject. Uw titels kunnen eenvoudig zijn, met mooie typografie of verrijkt met afbeeldingen en animaties. Met het deelvenster Tekst kunt u projecten met honderden titels beheren, en het is gemakkelijk om de ontwerpen die u opnieuw wilt gebruiken op te slaan in uw sjabloonbibliotheken.

De nieuwste update van Premiere Pro geeft je meer controle over het toevoegen van texturen aan letters of vormen en de mogelijkheid om alle titels in je reeks te exporteren als tekstbestanden voor gemakkelijke controles. Dankzij nieuwe contextmenu’s is het sneller en gemakkelijker om elke laag in uw ontwerp te bewerken.

wat nieuw kan doen.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om Adobe Premiere Pro 2023 te gebruiken. Er worden regelmatig nieuwe functies uitgerold om de stappen te vereenvoudigen en tijd te besparen. Bekijk enkele van de nieuwste updates.

Frame.io voor Creative Cloud. Inbegrepen bij Premiere Pro en After Effects.

Werk samen als nooit tevoren met realtime beoordelings- en goedkeuringstools, razendsnel delen van media, rechtstreekse camera-naar-cloud-overdrachten, 100 GB opslagruimte, vijf projecten tegelijk, twee gebruikers en een onbeperkt aantal beoordelaars.

Het is gemakkelijker om te beginnen.

Ontdek import- en exportmodi die de droom zijn van een visuele maker en die het plaatsen van video’s op social media gemakkelijker maken. De interface is snel, intuïtief en laat je beeldmateriaal centraal staan.

 

Exporteer rechtstreeks naar uw sociale kanalen.

Optimaliseer uw video’s en plaats ze op sociale platforms zoals YouTube, rechtstreeks vanuit Premiere Pro. De nieuwe exportmodus beveelt instellingen aan en uploadt exports automatisch.

Haal het giswerk uit kleurafstemming.

Combineer kleuren eenvoudig en nauwkeurig met Auto Color en Auto Match, mogelijk gemaakt door Adobe Sensei AI. Het is gemakkelijk aan te passen en te bewerken om bij uw stijl te passen.

.

Ga voor filmisch beeldmateriaal met gratis Adobe Stock-beeldmateriaal.

Het maken van video’s is zojuist eenvoudiger geworden. Of je nu moeilijk vast te leggen drone-opnamen of epische landschappen nodig hebt, je kunt ze allemaal rechtstreeks vanuit Adobe Premiere Pro 2023 vinden, bekijken, licentiëren en downloaden.

Kies versie

Windows, Mac