CorelDRAW Graphics Suite 2022 Lifetime

CorelDRAW Graphics Suite 2022 Lifetime
Dit artikel: CorelDRAW Graphics Suite 2022 Lifetime
1 × Adobe InDesign 2023 Levenslang
Kies versie
 49,95
1 × Adobe After Effects 2023
Kies versie
1 × Adobe Photoshop 2023 Pro Lifetime
Kies een versie

Nu met 10% kassakorting, gebruik code 10procent

YouTube video

 

CorelDraw Grafische Suite 2022 | Volledige versie Levenslang geldig

Wat krijgt u als u CorelDraw Graphics Suite 2022 koopt?

– Volledige versie vooraf geactiveerd voor het leven (de productcode wordt automatisch toegevoegd aan de software tijdens het installatieproces)
– Downloadlink naar CorelDraw Graphics Suite 2022
– Eenmalige betaling voor het leven, u hoeft geen maandelijkse kosten of abonnement te betalen
– Het verloopt niet voor levenslange toegang
– Snelle levering: U ontvangt uw bestelling binnen 1 tot 4 uur per mail.
– 100% Niet goed geld terug garantie

Overzicht van CorelDRAW Technical Suite 2022

 

Creativiteit ontmoet productiviteit

CorelDRAW Graphics Suite 2022 is uw volledig uitgeruste professionele ontwerptoolkit voor het leveren van adembenemende vectorillustratie-, lay-out-, fotobewerkings- en typografische projecten met totale efficiëntie. Een budgetvriendelijk abonnement biedt ongelooflijke doorlopende waarde met directe, gegarandeerde toegang tot exclusieve nieuwe functies en inhoud, topprestaties en ondersteuning voor de nieuwste technologieën.

CorelDRAW Graphics Suite 2022 Professioneel grafisch ontwerp – MAC
CorelDRAW Graphics Suite 2022 Professioneel grafisch ontwerp – MAC

Ontwerp

Produceer unieke illustraties, bewegwijzering, logo’s en meer – op Windows of Mac – en onderweg met Coral Draw .App

CorelDRAW Graphics Suite 2022 Professioneel grafisch ontwerp – MAC

Samenwerken

Werk samen met klanten en collega’s met behulp van CorelDRAW.app om real-time feedback te verzamelen van een of meer recensenten.

CorelDRAW Graphics Suite 2022 Professioneel grafisch ontwerp – MAC

Klaar

Lever uitzonderlijke resultaten in minder tijd, dankzij serieus productieve tools voor elk type uitvoer.

CorelDRAW Graphics Suite 2022 Professioneel grafisch ontwerp – MAC

CorelDRAW®
Vectorillustratie en paginalay-out

Creëer van alles en nog wat met deze krachtige, complete applicatie voor grafisch ontwerp voor vectorillustraties, paginalay-out en meer.

CorelDRAW Graphics Suite 2022 Professioneel grafisch ontwerp – MAC

CAPTURE™
Schermopname

Met één klik afbeeldingen van uw computerscherm vastleggen en opslaan, inclusief het volledige scherm, afzonderlijke vensters of menulijsten.

CorelDRAW Graphics Suite 2022 Professioneel grafisch ontwerp – MAC

Corel PHOTO-PAINT™
Beeldbewerking en op pixels gebaseerd ontwerp

Verwerk afbeeldingen in een hogere versnelling met het robuuste, door AI aangedreven Corel PHOTO-PAINT en geniet van een geïntegreerde workflow met CorelDRAW Graphics Suite 2022.

CorelDRAW Graphics Suite 2022 Professioneel grafisch ontwerp – MAC

Dynamisch vermogensbeheer

Creëer één enkele bron van waarheid voor ontwerpmiddelen door symbolen te delen tussen projecten en met teams, en updates te synchroniseren wanneer wijzigingen door u of anderen worden aangebracht.

CorelDRAW Graphics Suite 2022 Professioneel grafisch ontwerp – MAC

Verbeterde samenwerking

Ervaar een echt efficiënte samenwerkingsworkflow, dankzij een gestroomlijnd aanmeldingsproces en prestatieverbeteringen voor het sneller opslaan, openen en delen van cloudontwerpen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elite tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Professionele ontwerptools binnen handbereik

Vector illustratie

Gebruik CorelDRAW Graphics Suite 2022′ voor MAC Krachtige vectorillustratietools om eenvoudige lijnen en vormen om te zetten in complexe kunstwerken. Maak rondingen met veel veelzijdige vorm- en tekengereedschappen. Voeg creatieve effecten toe aan uw vectorillustraties met effectgereedschappen zoals Contour, Omhulsel, Overvloeiing, Maasvulling en meer.

Pagina layout

Vind alle tools die je nodig hebt om lay-outs te maken voor brochures, documenten met meerdere pagina’s en meer. Schakel tussen het bewerken van één pagina en het bewerken van meerdere pagina’s, waardoor u creatieve vrijheid krijgt om te werken zoals u dat wilt.

Typografie

Rangschik het type mooi met een complete set typografische hulpmiddelen. Voeg effecten toe aan tekst zoals blokschaduwen en contouren, verfijn lettertypen responsief met variabele lettertypeondersteuning, pas tekst aan paden aan en meer.

fotobewerking

Pas kleur en toon aan, verwijder onvolkomenheden, corrigeer het perspectief en meer met Corel Photo-Paints krachtige, op lagen gebaseerde fotobewerkingsgereedschappen. Verbeter de grootte en kwaliteit van uw afbeeldingen met kunstmatige intelligentie en gebruik AfterShot HDR om verbluffende High Dynamic Range-foto’s te maken van uw RAW-afbeeldingen.

Samenwerking

Versnel uw creatieve proces met een cloudgebaseerde samenwerkingsworkflow die een veel betere manier biedt om in real-time contact te maken met klanten en collega’s over ontwerpen. Verzamel live opmerkingen en aantekeningen van een of meer bijdragers rechtstreeks in uw CorelDRAW Graphics Suite 2022-ontwerpbestand en los feedback tegelijkertijd op.

CorelDRAW Graphics Suite 2022 Professioneel grafisch ontwerp – MAC

Niet-destructieve bewerking

Bewerk bitmaps en vectoren in de wetenschap dat u de originele afbeelding of het oorspronkelijke object niet beschadigt. Maak blokschaduwen, symmetrische illustraties en perspectieftekeningen, allemaal niet-destructief, en pas een aantal omkeerbare aanpassingen en effecten toe in CorelDRAW voor MAC en Corel PHOTO-PAINT.

CorelDRAW Graphics Suite 2022 Professioneel grafisch ontwerp – MAC

Kleur, vullingen en transparanten

Pas eenvoudig kleur toe op vullingen en contouren met behulp van kleurstalen of genereer kleuren op basis van kleurharmonieën. Wijzig de transparantie van een object en vul objecten met patronen, verlopen, maasvullingen en meer.

Bitmap naar vector traceren

Profiteer van uitzonderlijke bitmap-naar-vector traceerresultaten met de indrukwekkende AI-ondersteunde PowerTRACE™. Profiteer van geavanceerde opties voor beeldoptimalisatie die de kwaliteit van een bitmap helpen verbeteren terwijl u deze overtrekt.

Stijlen en stijlensets

Met het koppelvenster Objectstijlen   is het een fluitje van een cent om stijlen en stijlensets te beheren om consistente opmaak toe te passen op meerdere objecten, iteratieve versies te produceren en hele documenten snel en consistent op te maken.

Ongeëvenaarde objectcontrole

Beheer elk element in uw document met een handig  koppelvenster Objecten , waarmee u objecten kunt verbergen, hernoemen, zoeken en hun stapelvolgorde kunt wijzigen. Gebruik het koppelvenster Objecteigenschappen   om objectopmaak, vullingen en meer te beheren.

Aanpassing van de werkruimte

Pas uw ontwerpruimte aan uw workflowbehoeften aan. Importeer naadloos CorelDRAW 2022 voor MAC en Corel PHOTO-PAINT-werkruimten die in eerdere versies zijn gemaakt, of gebruik vooraf gedefinieerde werkruimten om branchespecifieke tools georganiseerd en toegankelijk te houden.

 

CorelDRAW Technical Suite 2022 is een uitstekende technische illustratie- en tekentoepassing waarmee u gedetailleerde montage-instructies, complexe gebruikershandleidingen en veelzijdige documentatie voor visuele communicatie kunt maken. Het is de ultieme tool waarmee u elk type technische tekening kunt maken van eenvoudige diagrammen voor presentaties of klantondersteuningsdocumenten tot zeer gedetailleerde illustraties van onderhoudshandleidingen, montage-instructies en meer. Het is een ideale tool voor engineering, architectuur en productie waarmee technische documentatie met nauwkeurigheid en vertrouwen kan worden gemaakt. Het ondersteunt het exporteren naar verschillende formaten, waaronder 3D PDF, SVG, DOCX, DWG, DXF, PDF, EPS en TIFF.

 

Functies van CorelDRAW Technical Suite 2022

Hiermee kunt u gedetailleerde montage-instructies, complexe gebruikershandleidingen en veelzijdige documentatie voor visuele communicatie maken.
Hiermee kunt u elk type technische tekening maken, van eenvoudige diagrammen tot zeer gedetailleerde illustraties.
Maakt het maken van technische documentatie mogelijk met nauwkeurigheid en vertrouwen.
Ondersteunt het exporteren naar verschillende formaten, waaronder 3D PDF, SVG, DOCX, DWG, DXF, PDF, EPS en TIFF.
Biedt een uitgebreide reeks professionele toepassingen om aan al uw behoeften op het gebied van visuele communicatie te voldoen.
Biedt een verscheidenheid aan technische illustratietools, grafisch ontwerp, lay-outfuncties en professionele beeldbewerkingsmogelijkheden.
Produceer nauwkeurige montage-instructies en complexe schema’s van originele ontwerpen of bestaande 3D CAD-weergaven.
Transformeer complexe ontwerpen en schema’s in gemakkelijk te interpreteren afbeeldingen en illustraties voor technische documentatie.
Op grote schaal gebruikt in verschillende disciplines zoals Automotive en Machinery, Lucht- en Ruimtevaart en Defensie, Architectuur, Engineering en Constructie (AEC), High-Tech en Telecommunicatie en Energie, Olie en Gas.

 

Kies een versie

Windows, Mac