Een nieuw perspectief.

Minder ruis, rommel en chaos. We hebben de manier waarop een pc voor je en met je zou moeten werken opnieuw uitgedacht. Windows 11 geeft productiviteit nieuwe betekenis.

Bestel nu jouw windows 11 licentie

Het leven is samen beter.

Windows 11 brengt je onmiddellijk in verbinding met de mensen om wie je geeft. Met Chat van Microsoft Teams kun je met iedereen (gratis) contact leggen, hoe je maar wil (bellen, chatten, berichten, video), rechtstreeks vanaf je bureaublad.

Bestel nu jouw windows 11 licentie

Speeltijd. Altijd.

Speel de laatste games met niet van echt te onderscheiden graphics. Speel met spelers op de console. Speel met je favoriete accessoires. Als je op jouw manier wilt spelen, staat Windows 11 voor je klaar.

De manier om dingen gedaan te krijgen.

Met een Microsoft 365-abonnement krijg je beveiliging, opslag en premium apps, allemaal voor één lage prijs.

Bekijk onze office paketten

Alle dingen die je doet. Alles in één oogopslag, één swipe hiervan verwijderd. Je favoriete foto’s. Het wereldnieuws. De takenlijst van vandaag en het weer van morgen. Widgets helpen u inhoud te vinden die belangrijk voor u is.

Het leven is samen beter. Bel, chat en realiseer plannen met Teams op Windows 11.

Breng je bureaublad in balans. Organiseer vensters, optimaliseer de schermruimte en maximaliseer productiviteit in een handomdraai.2

Kies de browser die jouw op de eerste plaats zet. Werken, spelen, winkelen, streamen, verbinden – wat je ook wilt doen, Microsoft Edge op Windows 11 helpt je om het snel en veilig te doen.

Jezelf moeiteloos uitdrukken. Werk, speel en creëer op de voor jou meest natuurlijke manier met Windows 11

Verzameling van Windows en Microsoft Office

Windows 11 is hier om een ervaring te geven als nooit tevoren. Beginnend met een radicaal herontwerp tot de nieuwe functies die het leven gemakkelijker kunnen maken, Windows 11 kan veel bieden. Er zijn genoeg redenen om enthousiast te zijn over dit nieuwe besturingssysteem van Microsoft. De desktopervaring met het Microsoft-platform is simpel weg geweldig. Het is er om de ervaring te evenaren waar u al lang naar op zoek bent. Er is een opnieuw ontworpen taakbalk die pictogrammen in het midden plaatst. Degenen die niet voorzichtig zijn met de gecentreerde taakbalk, kunnen het uiterlijk aanpassen. Deze opties kunnen helpen bij het uitlijnen van de startknop, pictogrammen en apps aan de linkerkant worden gekozen. Ook is er een betere spelervaring en vele andere voordelen. We hebben de collectie van Windows en Microsoft Office. Vertrouw op ons, want wij zijn de nummer 1 partner.