Verzameling van Windows en Microsoft Office

Het is eindelijk zo ver!

Windows 11 is het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. Het besturingssysteem zal de nieuwe standaard worden voor moderne laptops en zal als een gratis upgrade beschikbaar worden gesteld voor Windows 10 devices. De upgrade zal gefaseerd beschikbaar worden gesteld vanaf eind 2021 t/m begin 2022. Naast dat Windows 11 een geheel nieuwe look & feel heeft met een vernieuwd Startmenu, Taakbalk en Meldingencentrum zijn er ook vele nieuwe functionaliteiten doorgevoerd die het werken efficiënter maken en je dichter bij jouw contacten brengt. Windows 11 ziet er modern en rustig uit door half transparante schermen, een startmenu met gepersonaliseerde widgets en thema’s maar ook functionaliteiten zoals touch- en spraakbediening. Denk aan Voice typing, Digitale Pen en intuïtieve schermgebaren voor vloeiende werkprocessen. Daarnaast is er een vernieuwde Microsoft Store, geoptimaliseerd voor gemakkelijk en veilig zoeken, met een eenvoudige lay-out, meer content, en meer apps. Download niet alleen Windows apps, maar ook Android apps via de Amazon App Store. Ook staat Microsoft Teams standaard op Windows 11 voor al je digitale gesprekken en samenwerkingen. Maak direct vanaf je pc contact met iedereen, ongeacht welk apparaat ze gebruiken – zelfs als ze geen Teams hebben. Voor de gamer is er een groter game aanbod, een betere beeldkwaliteit, levensechte graphics, hoge framesnelheden, snellere laadtijden.

Een nieuw perspectief.

Minder ruis, rommel en chaos. We hebben de manier waarop een pc voor je en met je zou moeten werken opnieuw uitgedacht. Windows 11 geeft productiviteit nieuwe betekenis.

Bestel nu jouw windows 11 licentie

Het leven is samen beter.

Windows 11 brengt je onmiddellijk in verbinding met de mensen om wie je geeft. Met Chat van Microsoft Teams kun je met iedereen (gratis) contact leggen, hoe je maar wil (bellen, chatten, berichten, video), rechtstreeks vanaf je bureaublad.

Bestel nu jouw windows 11 licentie

Speeltijd. Altijd.

Speel de laatste games met niet van echt te onderscheiden graphics. Speel met spelers op de console. Speel met je favoriete accessoires. Als je op jouw manier wilt spelen, staat Windows 11 voor je klaar.

De manier om dingen gedaan te krijgen.

Met een Microsoft 365-abonnement krijg je beveiliging, opslag en premium apps, allemaal voor één lage prijs.

Bekijk onze office paketten

Alle dingen die je doet. Alles in één oogopslag, één swipe hiervan verwijderd. Je favoriete foto’s. Het wereldnieuws. De takenlijst van vandaag en het weer van morgen. Widgets helpen u inhoud te vinden die belangrijk voor u is.

Het leven is samen beter. Bel, chat en realiseer plannen met Teams op Windows 11.

Breng je bureaublad in balans. Organiseer vensters, optimaliseer de schermruimte en maximaliseer productiviteit in een handomdraai.2

Kies de browser die jouw op de eerste plaats zet. Werken, spelen, winkelen, streamen, verbinden – wat je ook wilt doen, Microsoft Edge op Windows 11 helpt je om het snel en veilig te doen.

Jezelf moeiteloos uitdrukken. Werk, speel en creëer op de voor jou meest natuurlijke manier met Windows 11