HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Onze licenties zijn origineel en van hoogwaardige kwaliteit. Betaal niet meer dan nodig en ontvang de service die u verdient bij Avantixsolutions.nl!

100% FUNCTIONEEL

Onze licenties functioneren optimaal. Indien er zich er toch problemen voordoen zijn wij 7 dagen per week beschikbaar om deze te op te lossen.

[product_table]

ONZE GARANTIES

Uw tevredenheid is onze prioriteit.

AVANTIXSOLUTIONS.NL is het nummer één adres in Nederland voor softwarelicenties
Op Avantixsolutions.nl kunnen particuliere en zakelijke klanten softwarelicenties vinden tegen redelijke prijzen en direct downloaden. Naast een groot aanbod van Microsoft licenties voeren wij software uit de assortimenten beveiliging, kantoor & belasting.

klant beoordelingen

[cusrev_reviews_slider]

Over Ons

avantixsolutions.nl is jouw ideale partner voor nieuwe en gebruikte softwarelicenties. Opgericht in 2019 en verkopen sindsdien nieuwe en gebruikte softwarelicenties tegen voordelige prijzen.

“Pas als de klant tevreden is, zijn wij tevreden”.
Dit is het motto van het jonge maar nu al zeer succesvolle bedrijf. Met al velen tevreden kopers, is de onze site het meest betrouwbare contactpunt voor nieuwe en gebruikte software van Microsoft. Naast de huidige Office-, Server- en Windows-licenties worden ook oudere sleutels aangeboden, b.v. voor Windows 8.1 of Office 2013. Daarnaast biedt Avantixsolutions.nl een breed spectrum aan softwarelicenties uit de reeksen Multimedia, beveiliging, evenals kantoor & fiscaal.

De procedure voor de koper: Eenvoudig, snel, ongecompliceerd
Op Avantixsolutions.nl verkrijgt de koper de productsleutel voor zijn gewenste software. De sleutel wordt onmiddellijk na voltooiing van de aankoop naar het e-mailadres verzonden dat is opgeslagen in het klantaccount. Daarnaast krijgt de koper concrete informatie over de installatie van de software. Hij hoeft alleen de software gratis te downloaden, op zijn pc of Mac te installeren en de licentiesleutel in te voeren.

De handel met nieuwe en gebruikte softwarelicenties is 100 procent legaal in Europa.
Dit werd beslist door het Europese Hof van Justitie (EuGh) in 2012. De beslissing werd in 2013 bevestigd door het Federale Hooggerechtshof. Een gedetailleerde gids voor nieuwe en uitgebrachte softwarelicenties vindt u op onze blog: https://avantixsolutions.nl/softwaregids-koop-legitieme-nieuwe-en-gebruikte-office-licenties/

Service staat bij Avantixsolutions.nl op de voorgrond
Mocht u ondanks onze installatie-instructies problemen hebben met het activeren van uw product, dan is onze servicehotline bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur. op +31683962677 U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via support@Avantixsolutions.nl of via livechat in onze online winkel of via Facebook Live Chat.